Friday, 30 December 2011

Tutorial : Automatik New Tab!


hello2!!hehe..ok2..tadi arep ade trime komen dari someone.."eh..arep..bleh tak kalau ko buat new tab func kat blog ko..sng skit aku nk tgk tutorial ko tu"hehe..lek2..disebbkan tu..arep buatlh automatik new tab tu..so,hrap2 korang akn lagi snang nak bce blog arep ni..hehe..ok2..skang ni arep maw ajar korang spye korang pn tak kene tgur mcam arep tadi..hehe..jom kte proceed!!

1.  korang peg ke dashboard > design > edit html

2.  pastu korang search kod ni
<head>
3.  ok..dah jmpe kan??hee..pastu kod kat bwah ni korang paste kat bwah kod yang korang search tadi..
<base target='_blank'/>

4.  dah??ok..pastu save..dah siap!!snang kan?? :)
border:3px dotted #FF66CC; border-radius: 30px 30px 30px 30px; background:#FFEEFD;'>

0 orang dah komen..awak??:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...