Thursday, 29 December 2011

Hargai Masa!


hye!!hehe..hmm..dah lame arep xpost psal mende2 cenggini..hehe..yela..sibuk dengan tutorial tu..hehe..kalo ade mse..korang tgokla tutorial arep tu..mnelah taw ade yg tertrik di hati korang..hehe.:P

hmm..hari ni dah 30hb Disember 2011..cepat btul mase kite berlalu kan??dulu time mule2 cuti dulu..smua budak2 cakap.."yeaaa!!dpat cuti lame!!boleh main2!!"haa!!tapi kalo budak2 ckap camtu xpela jga kn..ni kte ni dah ada bnyak pengalaman pasal cuti2 ni..mesti kte lbih taw lame tak lame cuti tu kan..selalunye time2 cuti panjang nila bnyak bende yang kite nak kena buat..kerja sekolah,ade yang family member nak kahwin..kne tolong..n ble dah bnyak bnda kte buat time cuti ni..kte akan rse yang cuti ni rase sekejap sngat!so..bile kte ade mase yang terluang cenggini..kite isilah dngan bnda tak berfaedah dlu..macam buat kerja skola ke..pastu ble dah siap..bleh kte main2 skit..eh..tpi nak main2 tu ade had ye..jngn trlebih2 sudahle..kang masuk paper yang korang lemas kat lombong..hehe..spe yang sdeyh..mak ayh kte jga yang sdeyh kan??hehe..tak lame lagi maw tahun bru..mest bnyak mende yang best2 berlaku time 2011 ni kan??hehe..ingtlah stu ayt yang arep ckp ni.."yang manis dikenang..yang pahit dilupakan"..hehe..korang fham kan ape yg arep ckp ni..haa!!n lg stu..ni ape yg ustaz arep ckp..

"kite kene ingat mende yang baik orang buat kat kite,tapi kne lupekan ape mende baik kte buat kat orang..

kte kne lupekan mende jhat orang buat kat kite..tapi kite kne ape mende jhat kte buat kat orang.."

hehe..ok2..len kali kte jmpe lg ek..bye..salam.. :) 
border:3px dotted #FF66CC; border-radius: 30px 30px 30px 30px; background:#FFEEFD;'>

2 orang dah komen..awak??:

Izahan Naim said...

wow arep. nice blog meyh! :D

y@suo oimik@do said...

hehe..thx!!tgkla an..kwan syazale ktekn..wekkk!!haha..xde kaitn pn..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...