Friday, 23 December 2011

Moody..any idea??


waa!!suda dua hari arep moody..hmm..nyampah btul klau moody2 ni..sume arep wat sume serba tak kna..ngan family pn cam xde mood je nak borak2..hmm..knapelh moody ni dtang time mcam ni..xbestlah..dahla cuti nak dkat hbis..tak dpat nak manfaatkn cuti yang ade ni dgn baik..hmm..korang penah tak rase moody yang lme cam arep ni??korang buat ape ek??wat duno or pkirkn cmne nak slesaikn msalah tu
??tapi kalo arep pkirkn mslah tu..lagi arep moody!!dah xmau pkir psal tu lag..tp slalu je tringt psal die.. :(..my fren!!i need your help now!!xtaw nak wat pe skrang ni.. :(

border:3px dotted #FF66CC; border-radius: 30px 30px 30px 30px; background:#FFEEFD;'>

0 orang dah komen..awak??:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...